Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i Barış Kılıç'tan hakkındaki iddialara tepki!

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç’ın 18 yıl önce Gamze Özçelik’in tecavüz ve kaset skandalı olayında görüntüleri çeken kişi olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine Özçelik'in avukatı Fatih Volkan, ''Masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu'' diyerek yaptığı açıklamayla iddialara tepki gösterdi. Barış Kılıç ise hakkındaki iddialara ''Bu iğrençliğin hesabını maddi ve manevi olarak yargı önünde soracağım'' diyerek yanıt verdi.

Geçiğimiz günlerde “Kızılcık Şerbeti” dizisinin Ömer’i Barış Kılıç’ın 18 yıl önce Gamze Özçelik’in tecavüz ve kaset skandalı olayında görüntüleri çeken kişi olduğu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özçelik'in avukatı Fatih Volkan, ''Masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu'' diyerek yaptığı açıklamayla iddialara tepki gösterdi. Avukat Volkan, 18 yıl önce görülen davanın tek sanığının Gökhan Demirkol olduğunu söyledi.

BARIŞ KILIÇ'TAN AÇIKLAMA!

İddiaların odağındaki Barış Kılıç ise hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Barış Kılıç, paylaşımında ''Bu iğrençliğin hesabını maddi ve manevi olarak yargı önünde soracağım'' ifadelerine yer verdi.

İşte Barış Kılıç'ın açıklamaları...

''18 yıldır hiçbir günahım yokken,sırf kimse daha fazla mağdur olmasın diye sessizliğimi ısrarla koruduğum bu konuyu ,bilerek,isteyerek ,art niyetli olarak ,bana,aileme ve kariyerime sistemli ve organize bir şekilde zarar vermek için sosyal medyayı kullanan sözde insanlardan bu iğrençliğin hesabını maddi ve manevi olarak yargı önünde soracağım. Bu insanlık dışı iftiralardan dolayı çocuklarımın ve ailemin gözünden akan her damla yaşa sebep olanlar bunun bedelini ödeyecekler.

Bu konunun kamuoyunda aydınlanmasına,vicdanını ortaya koyarak Birsen Altuntaş’a açıklamasını yapan Gamze Özçelik’in dava avukatı Sn Fatih Volkan’a teşekkür ederim. Bu süreçte yanımda olan tüm sevenlerime, sonsuz minnetimi ve teşekkürlerimi iletirim. Saygılarımla''

Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i Barış Kılıç'tan hakkındaki iddialara tepki!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i Barış Kılıç'tan hakkındaki iddialara tepki! ile ilgili etiketler Gamze Özçelik
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.