Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjde Uzman itirafı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, tükendiğini söyleyerek diziden ayrılan Müjde Uzman'la ilgili ilk kez konuşarak "Müjde ile ciddi problem yaşadık. Artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış" dedi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde rol alan başarılı oyuncu Müjde Uzman, yayınladığı videoyla tükendiğini ve çok yorulduğunu söyleyerek kadrodan ayrıldı. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, vedasıyla günlerce konuşulan Müjde Uzman'la ilgili ilk kez konuştu.

"SETE GELMEK İSTEMİYORDU YENİ DİZİYLE ANLAŞMIŞ"

Özlem Gürses'in YouTube programına konuk olan Faruk Turgut, "Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık. 2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Müjde Uzman itirafı! ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Müjde Uzman
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.