Kızılcık Şerbeti'yle ilgili bomba yorum! Alev'in ölümünün ardından Abdullah'ın yeni sevgilisi Meryem mi olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda Müjde Uzman'ın canlandırdığı Alev karakteri öldü. Dizinin kadrosuna yeni katılan Şebnem Bozoklu'nun hayat verdiği Meryem karakterinin Abdullah'ın yeni sevgilisi olacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. sezonu merakla beklenirken diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik'in dahil olması tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. 2. sezona damgasını vuran karmaşık ilişkilerin diziye dahil olan yeni karakterlerle daha da karışacağı iddia ediliyor. Öyle ki sosyal medyada yer alan bazı teorilere göre Şebnem Bozoklu'nun hayat vereceği 'Meryem' karakteri Abdullah'ın yeni sevgilisi olacak. Alev'in ölümünün ardından Meryem, Kıvılcım'ın kuzeni olarak evdeki yerini aldı.

AFİŞTE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişinde de Meryem karakterinin Ünal ailesinin yanında oturarak yer alması bu iddiayı güçlendirdi.

Kızılcık Şerbeti'yle ilgili bomba yorum! Alev'in ölümünün ardından Abdullah'ın yeni sevgilisi Meryem mi olacak?

Kızılcık Şerbeti'yle ilgili bomba yorum! Alev'in ölümünün ardından Abdullah'ın yeni sevgilisi Meryem mi olacak? ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.