Kızlarını benzincide bıraktığını 170 km sonra anladı...

Almanya'da bir baba, tatil dönüşünde iki kızını benzin istasyonunda unuttuğunu 170 kilometre gittikten sonra fark etti.

Filmleri aratmayacak unutkanlık olayı Münih yakınlarında gerçekleşti. Yakıt almak için benzinliğe uğrayan adam, yakıtı alıp ücreti ödedikten sonra tuvalete giden biri 10, diğeri de 14 yaşındaki iki kızının araçta olmadığını fark etmeden yola çıktı. Babalarını bulmak için etrafa bakan çocuklar yarım saat babalarının geri dönmesini bekledikten sonra benzinlikte görevlilerden yardım istedi ve görevliler de polis çağırdı.

48 CEVAPSIZ ARAMA

Daha sonra anneye ulaşan polis, babanın cep telefonu numarasını aldı. Ancak yola iyice dalan baba, 48 kez aranmasına rağmen cevap vermedi. Daha sonra cevapsız aramaları fark eden baba, çocukları bıraktığı benzinlikten 170 kilometre uzaktayken polisi geri aradı.

ANNEYE DE HEMEN ULAŞAMADIK

Polis, çocukların babalarının numarasını bilmediklerini söylemeleri üzerine anneye ulaşmayı denedi.Ancak anneyede ulaşmak kolay olmadı.Polis "Çocuklar evlerinin sabit telefon numarasını verdi çünkü babalarının cep telefonu numarasını bilmiyorlardı. Geziye gitmeyen anneye de hemen ulaşamadık, çünkü uyuyordu" açıklaması yaptı.

Kızlarını benzincide bıraktığını 170 km sonra anladı... ile ilgili etiketler baba Almanya unutkan
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.