Köln'de bir patlama daha! Türklerin mekanına patlayıcı koyan saldırganın fotoğrafı paylaşıldı

Köln'de Türkler'e ait bir eğlence mekanında yaşanan patlamanın üzerinden 48 saat geçmeden 2. bir patlama haberi daha geldi. Bir giyim mağazasının önüne bırakılan bombanın patlaması sonucu bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Almanya'nın Köln kentinde 16 Eylül’de meydana gelen patlamadan kısa süre sonra ikinci bir patlama oldu. Sabah saatlerinde Ehren Caddesi’nde bulunan bir giyim mağazasının önüne bırakılan bomba patladı.

Patlamada bir kişi hafif şekilde yaralanırken binanın giriş kısmında hasar meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangını da itfaiye tarafından kısa sürede söndürdü. Olayın yaşandığı bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

SALDIRGANIN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Bugün yaşanan patlamanın yakınlarında 16 Eylül’de de benzer bir patlama meydana gelmişti. Köln polisi, pazartesi yaşanan patlamaya ilişkin saldırganın fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta, bombayı koyan kişi elinde bir poşetle görünüyor.

 

Köln'de bir patlama daha! Türklerin mekanına patlayıcı koyan saldırganın fotoğrafı paylaşıldı ile ilgili etiketler Köln
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.