Komutanlar öldürülmüştü! İsrail Savunma Bakanı: "İsrail'de yaşamak ağır bir bedel gerektiriyor"

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, "İsrail'de hayatı sürdürmenin teminatı, kanla ağır bir bedel ödemeyi gerektiriyor." dedi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant İsrail ordusunun, kara saldırısı başlattığı Lübnan'da üçü yüzbaşı olmak üzere 8 askerin öldüğünü duyurmasının ardından sosyal paylaşım sitesi X hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Bakan Gallant, açıklamasında, son 24 saatte hem Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda ölen askerler, hem de Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 7 sivil için üzüldüklerini belirtti.

Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda ölen askerlerin ailelerine "acı haberin ulaştığını ve acı kayıpların katlandıkları ağır bedelleri yansıttığını ifade eden Gallant, "İsrail'de hayatı sürdürmenin teminatı, kanla ağır bir bedel ödemeyi gerektiriyor." ifadesine yer verdi.

İsrail ordusu, 30 Eylül'de Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'ın altyapısına yönelik sınırlı ve yoğun kara saldırılarına başladığını bildirmişti.

İsrail ordusunun, kara saldırısı başlattığı 30 Eylül'den bu yana Lübnan'daki çatışmalarda 8 İsrail askeri hayatını kaybetmişti.

Komutanlar öldürülmüştü! İsrail Savunma Bakanı: "İsrail'de yaşamak ağır bir bedel gerektiriyor" ile ilgili etiketler İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Canlı yayında skandal cümle! Selma Ateş saldırganı tanımıyorum dedi! Bakın nasıl müdahale ettiler!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin dava duruşmasına verilen arada Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı düzenlenmişti. Konu ile ilgili muhabirin sorularını canlı yayında yanıtlayan Selma Ateş'e yanındaki birinden skandal bir cümle geldi.