Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura heyecanı başladı. Türk futbolunun güçlü temsilcisi Fenerbahçe, H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna adını yazdırdı. Şimdi gözler, İsviçre'nin Nyon şehrinde gerçekleşecek olan kura çekimine çevrildi. Peki, Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Konferans Ligi hakkında merak edilen ayrıntılar....

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kura çekim heyecanı başlamış durumda. Türk futbolunu güçlü bir şekilde temsil eden Fenerbahçe, H Grubu'nu lider olarak tamamlayarak doğrudan son 16 turuna yükseldi. Şimdi tüm futbolseverlerin gözleri, kura çekiminin gerçekleştirileceği İsviçre'nin Nyon şehrine çevrildi. Konferans Ligi kura çekimi ne zaman gerçekleşecek, saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Konferans Ligi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Dün oynanan Play-off maçları sonucunda Konferans Ligi'nde bir üst tura çıkan 16 takım belli oldu ve bu süreç, Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerini belirlemede kritik bir rol oynadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi, 23 Şubat Cuma günü saat 15.00'te başlayacak ve Exxen platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ MUHTEMEL RAKİPLER!

Kura çekimi sonucunda Fenerbahçe'nin karşılaşacağı rakipler, şu takımlar arasından biri olacak: Ajax, Olympiakos, Dinamo Zagreb, Molde, Union SG, Maccabi Haifa, Servette ve Sturm Graz.

Sarı-Lacivertliler, grup aşamasını birinci sırada tamamladığı için avantajlı bir konumda bulunuyor. Ancak, güçlü ve deneyimli rakiplerle eşleşme ihtimali, taraftarları heyecanlandırıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin performansı ve kura çekimi sonuçları, futbol gündemini yakından ilgilendiren konular arasında yer alıyor.

Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.