Konser kostümü eleştirilen Melek Mosso coşturdu: Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dans etti!

Etimesgut 19 Mayıs coşkusu Melek Mosso'nun sesi ve Erdal Beşikçioğlu'nun dansıyla zirveye çıktı.

Melek Mosso, son konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündeme bomba gibi düştü. Siyah transparan tül ve drape detaylarıyla dikkat çeken elbise, sosyal medyada ikiye böldü. Kimileri Mosso'yu cesur tarzı için överken kimileri ise "fazla iddialı" buldu.

MOSSO'NUN PAYLAŞIMI TARTIŞMAYI ALEVLENDİRDİ

Mosso, konserinden pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla sosyal medyada adeta fırtına koptu. Elbisenin siyah tüllerden oluşması ve yarı transparan olması, takipçilerinin yorumlarına konu oldu.

ELEŞTİRİ GELMİŞTİ

Pek çok kişi Mosso'nun kıyafetini "fazla iddialı" bulduğunu ve sesinin önüne geçtiğini savundu. Eleştiriler şu şekilde sıralandı:

  • "Kaliteli ses sanatçısı sesiyle ön planda olmalı, vücuduyla değil."
  • "Sesinizi beğeniyorum ama üstünüzde kıyafet göremiyorum."
  • "Kıyafetinin sanatının önüne geçmesine izin vermemelisin."
  • "Keşke onu giymeseydin."

HAYRANLARINDAN DESTEK GELDİ

Mosso'nun hayranları ise ünlü şarkıcıya destek vererek elbiseyi beğendiklerini dile getirdiler. Hayran yorumları şu şekilde:

  • "Elbise çok yakışmış."
  • "Elbise çok yaratıcı ve çok iddialı."
  • "Sen sanatsın."
  • "Buralar yıkılıyor."
  • "Geldi bizim bebeksi."
  • "Deliriyorum."

 

19 MAYIS KUTLAMALARINDA COŞTURDU

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen bir konser etkinliğinde Melek Mosso ile birlikte sahnede dans ederek büyük bir coşku yarattı.

Konser kostümü eleştirilen Melek Mosso coşturdu: Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dans etti!

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

'Gençlik Ateşi' temalı bu özel gecede Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gençlik ateşini Etimesgut’tan yakmaya başlıyoruz! Tüm halkımız davetlidir" diyerek tüm Etimesgutluları konsere davet etmişti. Bu çağrıya kulak veren binlerce Etimesgutlu, 17 Mayıs akşamı Türk Beyleri Kent Meydanı'nda bir araya gelerek unutulmaz bir gece yaşadı.

Melek Mosso'nun sevilen şarkılarıyla coşan gecede, Erdal Beşikçioğlu da sahneye çıkarak Melek Mosso'ya eşlik etti ve izleyenleri adeta büyüledi. Beşikçioğlu'nun dansı, konsere katılanlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Konser serisi boyunca Melek Mosso'nun yanı sıra Evrencan Gündüz ve Nil Karaibrahimgil gibi değerli sanatçılar da sahne alarak Etimesgut'ta 19 Mayıs coşkusunu zirveye taşıdılar.

Konser kostümü eleştirilen Melek Mosso coşturdu: Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dans etti! ile ilgili etiketler Melek Mosso Konser Erdal Beşikçioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.