Meriç Aral Haberleri

Meriç Aral, 17 Kasım 1988 tarihinde İstanbul'da doğan bir Türk oyuncudur. Avukatlık yapan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuş ve aynı üniversitenin karşılaştırmalı edebiyat bölümünde yan dal olarak eğitim almıştır.

Oyunculuk kariyerine staj sonrasında başlamıştır. İlk deneyimini Sultan adlı dizide gerçekleştirmiş ve daha sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Medcezir dizisinde canlandırdığı "Hale" karakteriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Daha sonra Çağan Irmak'ın yönettiği Unutursam Fısılda adlı filmde rol almıştır.

Meriç Aral, Yüksek Sosyete (2016) dizisinde ve Hesapta Aşk (2016) ile Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü (2017) adlı filmlerde de rol almıştır. 2017-2019 yılları arasında Star TV'de yayınlanan Söz adlı dizide "Eylem Mercier" karakterini canlandırmıştır. Ardından 10 Ocak 2020'de vizyona giren Biz Böyleyiz adlı filmde "Beril" karakterine hayat vermiştir. Günümüzde ise Star TV'de yayımlanan Kaderimin Oyunu adlı dizide rol almaktadır