Özlem Lina Öz Haberleri

Ünlü fenomen ve akademisyen Özlem Lina Öz, aslen Karabük Safranbolu'lu bir fenomendir ve aynı zamanda hemşirelik mezunudur. Mezuniyetinin ardından Op. Dr. Tayyar T. ÖZ ile evlenmiş ve bir kızları olduğu sırada YouTube kanalı açmıştır. Ancak bu kanalı sonradan bırakmış ve akademisyenlik kariyerine odaklanmıştır.

Pediatri hemşireliği alanında yüksek lisans yapmış ve akademisyen olarak çalışmaktayken pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçildiğinde tekrar YouTube fenomenliği yolunda ilerlemeye karar vermiştir. Bu süreçte büyük bir takipçi kitlesi edinmiştir. Özlem Lina Öz'ün en büyük destekçisi eşi Dr. Tayyar Öz'dür.

Kızı ve eşiyle olan paylaşımları büyük ilgi görmekte ve ayrıca kayınvalidesi, kayınpederi ile köy vlogları, annesi ve kardeşleri ile olan paylaşımları da ilgi çekmektedir. Özellikle 4 yaşındaki kızı Lina ile yaptığı paylaşımlar en fazla dikkat çekenler arasındadır. Ayrıca Özlem Öz'ün güzellik salonları da bulunmaktadır.

Özlem Lina Öz, 2023 yılı itibariyle 34 yaşındadır ve 17 Kasım 1989 tarihinde doğmuştur. Sosyal medya dünyasında oldukça tanınan bir isimdir ve birçok takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca kızı Lina Öz'ün burcu da merak edilmektedir, ve Lina 17 Kasım 1989'da doğan bir Akrep burcudur.

Özlem Lina Öz, Marmara Üniversitesi'nde hemşirelik bölümünü okuduktan sonra yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve doktora çalışmalarına başlamıştır. Şu anda doktorasının tez döneminde bulunmaktadır. Ayrıca Nişantaşı, Maltepe ve Üsküdar Üniversiteleri gibi okullarda öğretim görevlisi olarak da hizmet vermektedir.