Konuşurken kelimeler boğazına düğümlendi! Tuba Ünsal, Narin Güran için ağladı

Tüm Türkiye günlerdir cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran'ı konuşuyor. Bir kız çocuğu annesi olan ünlü oyuncu Tuba Ünsal da Türkiye'nin gündemine oturan cinayete ilişkin konuştu.

8 yaşındaki Narin Güran, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolmuş; 19 gün sonra dere yatağında çuval içerisinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunmuştu. Tüm Türkiye Narin Güran için ağlarken olayla ilgili soruşturma tüm derinliğiyle devam ediyor. Ünlü isimlerde Narin Güran'ın katledilmesine isyan etti. O isimlerden biri de oyuncu Tuba Ünsal.

Konuşurken kelimeler boğazına düğümlendi! Tuba Ünsal, Narin Güran için ağladı

''MERHAMET YORGUNLUĞU İÇİNDEYİM''

Tuba Ünsal, Diyarbakır'ın Tavşantepe Mahallesi'nde canice katledilen sekiz yaşındaki Narin Güran hakkında konuşurken kelimeler boğazına düğümlendi. 

Gözyaşlarına hakim olamayan oyuncu, "Bir kız çocuğu annesi olarak merhamet yorgunluğu içindeyim. Cani şekilde küçücük bir kız çocuğunun katledilmesi, oradaki herkesin susması... Küçük bir kız çocuğundan bahsediyoruz. Bütün detaylarıyla günlerdir izliyoruz, buna üzlüyoruz ve hâlâ bir şey bilmiyoruz. Çok ciddi ve çok ağır önlemler alınması gerekir" dedi.

 

Konuşurken kelimeler boğazına düğümlendi! Tuba Ünsal, Narin Güran için ağladı ile ilgili etiketler Narin Güran Tuba Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Erkek hemşirenin "Yakayım mı sizi" şakası faciaya dönüştü, meslektaşlarını hastanelik etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde 3 yıl önce şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada meydana gelen patlamanın korkunç detayları ortaya çıktı.