Konut kredileri düştü mü? Ekim 2021 bankaların konut kredisi faiz oranları

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan ortak açıklama sonrasında konut kredisi faiz oranları merak edilmeye başlandı. Piyasalar yeni haftaya başlarken kamu bankalarının konut kredisi faiz indirimi vatandaşlar tarafından sorgulanır oldu.

Ev sahibi olmak isteyenler için uzunca bir süredir beklenen konut kredisi faiz oranları konusunda yeni adımlar atıldı. Merkez Bankası faiz kararının ardından kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank; konut kredisi faiz oranları konusunda ortak bir açıklama yapıldı.

Ortak yapılan açıklamada, "Bankalarımız, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemiz  ekonomisinin ve istihdamının güçlendirilmesine katkı sağlamaya, müşterilerimizin  ve firmalarımızın yanında olmaya devam edecektir." ifadeleri yer aldı.

Ekim 2021 Konut Kredisi Faiz Oranları

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı şu anda yüzde 1.37

Halkbank konut kredisi faiz oranı şu anda yüzde 1.38

Vakıfbank konut kredisi faiz oranı şu anda yüzde 1.37

 

konut kredisi faiz oranları düştü mü?

 

Konut kredileri düştü mü? Ekim 2021 bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili etiketler konut kredisi Konut Kredileri faiz oranları
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.