Kötü Kan ve Kör Nokta'dan sonra Taş Kağıt Makas dizisi de erken final kararı aldı!

Yeni sezon başladıktan sonra dizilerden final haberleri peş peşe geldi. Kötü Kan ve Kör Nokta'dan sonra Taş Kağıt Makas da erken final kararı aldı.

Oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı her cuma yayınlanan Kötü Kan dizisi için final kararı alındı. Tam bu final kararı konuşulurken Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolünü paylaştığı Kör Nokta dizisi için de final kararı verildi. Bu iki dizinin ardından iddialı yapımlar arasında gösterilen Taş Kağıt Makas dizisinden de kötü haber geldi.

TAŞ KAĞIT MAKAS 19. BÖLÜMLE FİNAL YAPACAK!

Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin'in oturduğu Taş Kağıt Makas dizisinin kadrosuna bu sezon Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu da dahil olmuştu. Ancak reytinglerde istediği başarıyı sağlayamayan dizi, 19. bölümde izleyicisine veda edecek.

 

 

Kötü Kan ve Kör Nokta'dan sonra Taş Kağıt Makas dizisi de erken final kararı aldı! ile ilgili etiketler Taş Kağıt Makas dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.