Kremlin duyurdu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Vladimir Putin zirvesinin tarihi belli oldu!

Kremlin Sarayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çarşamba günü bir araya geleceğini duyurdu.

Kremlin Sarayı tarafından yapılan açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Ekim Çarşamba günü BRICS Zirvesi'nin düzenlendiği Kazan'da bir araya gelecek.

KRİTİK ZİRVE 23 EKİM ÇARŞAMBA GERÇEKLEŞECEK

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Ekim Çarşamba günü BRICS Zirvesi'nin düzenlendiği Kazan kentinde bir araya geleceğini bildirdi.

Uşakov, BRICS Zirvesi öncesinde düzenlediği basın toplantısında Rusya ve Türkiye liderlerinin görüşeceği tarihi de verdi. Programa göre Putin ve Erdoğan, 23 Ekim Çarşamba günü BRICS Zirvesi'nin düzenlendiği Kazan kentinde bir araya gelecek.

GÜNDEM TÜRKİYE'DE DOĞALGAZ MERKEZİNİN KURULMASI

Diğer yandan Rusya Devlet Başkanlığı basın servisi, Putin ve Erdoğan'ın Kazan'da yapacağı görüşmede Türkiye'de doğalgaz merkezinin kurulması ile ilgili projeyi görüşecek.

Kremlin duyurdu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-Vladimir Putin zirvesinin tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Vladimir Putin Kremlin Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.