Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig!

Küçükçekmece Sinop Spor, Halkalı Çamlık Tesisleri'nde yeni futbol sezonunu açtı. Sinop davul zurna ekibinin karşıladığı kalabalık davetlinin katıldığı açılışta, büyük bir heyecan ve coşku yaşandı. Kulüp Başkan Rafet Orhan, yönetim kurulu, taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve sporseverlerle beraber, tek hedeflerinin üç yılda 1.Lig olduğunu söyledi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye profesyonel ligine yükseldikten sonra, tribünlere hareketlilik ve sahalara renk getiren, Küçükçekmece Sinop Spor, 2024-2025 futbol sezonunu açtı.

K.Ç.SİNOP SPOR’UN SEZON AÇILIŞINA GELEN DAVETLİLER DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

K.Ç.Sinop Spor’un Halkalı Çamlık Tesisleri’nde bulunan kulüp binası ve tesislerinde ki açılışına gelen davetliler, Sinoplu yöresinin davul zurna ekibi ile karşılandı. Sarı-lacivertli kulübün tesisleri önünde ki sezon açılışında, spor camiasının yanı sıra, tanınmış ve etkili çok sayıda kişinin katılarak takıma destek verdi ve Küçükçekmece halkınında da yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Sezon açılış töreni, kurban kesilerek ve hoca eşliğinde katılanların duaları ile başladı. Açılış davetliler, futbolcular,teknik heyet ve taraftarların sezonun başlangıcını kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikte, futbolun birleştirici gücüne vurgu yapılırken, kulübün hedefleri ve yeni sezon stratejileri hakkında bilgi verildi.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig!

 İDDİALI AÇILIŞA SİYASİLER, TFF, STK’LAR VE İŞADAMLARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kurulduğu 1977 yılından beri, amatör futbola yıllarca hizmet eden ve 3.Lig’de de şampiyonluk iddiası olan K.Ç.Sinop Spor’un sezon açılışı renkli oldu. Açılışa, Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Aygün ve Mehmet Emin Ay, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Güney ile BBP Küçükçekmece meclis üyesi Cem Özel’ de açılışa katılan isimler arasındaydı. Yine AK Parti Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Nejat Öztürk ve Şenol Balgün,CHP Parti Meclisi Üyesi Turgay Özcan,Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk, Emniyet Müdürü V. Ali Saraç, Milli Eğitim Müdürü Murat Gözü, kısa adı SİAD olan, Sinoplu İşadamları Derneği Başkanı Burak Yıldırım,Sinop Yardımlaşma Derneği(SİYAD) ile Sinop Dernekler Federasyonu (SİNDEF) yönetim kurulu üyeleri de törende hazır bulundu.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! - Resim : 2

''GURBETÇİLER 57'', SPOR MEDYASI VE SANATÇILAR DA AÇILIŞA GELDİ

Öte yandan İstanbul’un en büyük ilçelerinden olan Küçükçekmece’nin tek profesyonel kulübü K.Ç.Sinop Spor’un en büyük gücü taraftarlarından alıyor. Kulübün “Gurbetçiler57” taraftar grubu üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, 3.Lig, 3.Grup’un şampiyonluk adayı A Takım ve altyapı sporcuları, yazılı,görsel ile dijital spor medyasının temsilcilerinin yanı sıra, sahne sanatçıları da yer aldı.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! - Resim : 3

BAŞKAN RAFET ORHAN ŞAMPİYONLUK İÇİN FUTBOLCULARDAN 3 KEZ SÖZ ALDI

Küçükçekmece Sinop Spor’un sezon açılışında ilk konuşmayı, kulübün Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan yaptı. Orhan yönetim kurulu üyelerini de sahneye davet etti ve sezonun açılışında yer alan herkese teşekkür ederek, yeni sezonda büyük başarılara imza atacaklarına inandığını dile getirdi. Konuşmasında,takımın yeni sezona büyük bir inanç ve kararlılıkla hazırlandığını ifade etti ve “Bizim 1.Lig hedefimiz var.” dedi. Orhan konuşmasının hemen başında, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Cebi ve Kaymakam Mustafa Anteplioğlu’na, kulübe verdikleri desteklerden dolayı minnettarlığını dile getirdi. Orhan konuşmadının devamında, kulübün hedefinin en az üç yıl içinde, 1. lige çıkmak olduğunu açıkladı ve futbolculara olan güvenini ifade etti. Bu sözlerinin ardından, A Takımı futbolcularına dönen Orhan, üç kez “Bu sene şampiyon olacakmıyız?” diye sorarak futbolculardan söz aldı ve “sözünüz namusunuz ve şerefiniz olsun.” dedi. Orhan sezon öncesinde olduğu gibi, sezonun tüm sürecinde, yönetim kurulu, taraftarlar, sporseverke ve Sinop camiası ile beraber, takımın yanında olacağını, başarıya da birlikte ulaşacaklarına gönülden inandığını ifade etti.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! - Resim : 4

AİLESİNE YETERİNCE VAKİT AYIRAMADIĞI İÇİN GÖZYAŞLARI İLE HELALLİK İSTEDİ

Kulüp Başkanı Rafet Orhan’ın heyecanlı ve çoşkulu konuşmasının ilerleyen bölümlerinde ise duygulu anlar yaşandı. Orhan konuşmasının sonuna doğru, başta eşi olmak üzere, çocukları ile torunlarına dönerek duygusal bir mesaj verdi. Orhan, “Sizler hep yanımda oldunuz, ancak size yeterince vakit ayıramadım. Hakkınızı helal edin.” şeklinde konuştuktan sonra gözyaşlarını tutamadı. Orhan’ın bu sözler üzerine, salonda oturan eşi, çocukları ve torunları hep beraber ayağa kalkarak, kendisini hem alkışladılar, hem de onlarda gözyaşlarına engel olamadılar. Orhan’ın ailesine yönelik duygusal sözleri, açılış törenine katılan protokol ve diğer davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Kulüp Başkanı'nın ailesine olan minnettarlığını samimi sözlerle ifade ettiği bu anlar, törende bulunan birçok kişinin de gözlerinin dolmasına neden oldu. Sporcular ve taraftarlar, bu anlamlı konuşmanın ardından Rafet Orhan'a ve ailesine desteklerini ilettiler. Bu arada, başkan Rafet Orhan Sinoplu hemşehrilerine de seslenerek, kulübün büyüyen vizyonuna destek olmalarını istedi. Açılışa katılanlar, Orhan’ın konuşmalarının Küçükçekmece Sinop Spor'un yeni sezona büyük bir azim ve kararlılıkla hazırlandığını gösterdiğini vurguladılar.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! - Resim : 5

KAYMAKAM MUSTAFA ANTEPLİOĞLU: SPOR TOPLUMSAL BİRLİKTELİĞİ GÜÇLENDİRİR.

Yine törende Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu’da yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Anteplioğlu,kulübü geçmişte kuranların, günümüzde de başkanı Rafet Orhan ile yönetim kurulunun gösterdiği emeği ve fedakarlığı takdir etti. “Genellikle yapılan işlerin son halini görürüz, ama arkasındaki emek ve alın terini çoğu zaman fark etmeyiz.” diyen Anteplioğlu, 1977'de kurulan kulübün zorluklarla bugüne geldiğininin önemini anlattı. Sporun, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli yollarından biri olduğunu belirten Anteplioğlu, ilçedeki gençleri spora teşvik etmenin önemine dikkat çekti ve Sinop Spor'un ilçeyi ikinci ligde temsil etmesi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! - Resim : 6

KEMAL ÇEBİ: KÜÇÜKÇEKMECE’NİN ADI SANAT,KÜLTÜR VE SPOR İLE ANILMALI

Küçükçekmece Belediye Başkanı de Kemal Çebi’de konuşmasının başında, tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlayarak başladı. Sporun uluslararası bir dil olduğunu özellikle değinen Çebi, "Futbol, bütün dünyanın kabul ettiği, en çok sevilen, en çok izlenen ve takip edilen spor dalıdır. 11 kişi bir araya geldiğinde dünyanın hangi köşesinden olursa olsun, başka bir 11'le oynayabilir. Kurallar aynı, saha aynı. Bu yüzden futbolun evrensel bir dili vardır.” şeklinde konuştu.Küçükçekmece Sinop Spor'un başarılarını öven Çebi, "Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Küçükçekmece, İstanbul’un 39 ilçesi arasında öne çıkan birkaç ilçeden biri olarak gururla söyleyebilirim. Göreve geldiğimizde, Küçükçekmece'nin nasıl şekillendirilmesi gerektiği üzerine kafa yorduk. Sanat, kültür, edebiyat, eğitim, spor ve çevre gibi değerlerin Küçükçekmece’nin simgeleri olmasını istedik. Bu hedeflere ulaşmakta bizim de küçük bir katkımız olması büyük bir gurur kaynağıdır," dedi.Belediye Başkanı Çebi, ilçedeki spor kulüplerine verdikleri destekten bahsederek, "Küçükçekmece’deki 87 spor kulübü ve 42 futbol kulübü arasında eşitlik sağlayarak hepsine destek vermeye çalışıyoruz. Ancak Küçükçekmece Sinop Spor, 3. lige yükselmiş ve profesyonel futbolu ilçemize getirmiştir. Bu, hem sporun hem de ilçemizin değerinin artmasına katkı sağlıyor. Belediyemizin imkanları el verdiğince, bu başarıya katkıda bulunmak ve desteklemek bizim görevimizdir.” diyerek, konuşmasını bitirdi. Çebi’nin konuşması, misafirlerden büyük alkış ve takdir aldı.

TFF YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEYMEN GENÇTÜRK: ALT YAPI EKKSİKLİKLERİNİ GİDERMELİYİZ

Küçükçekmece Sinop Spor’un sezon açılışının son konuşmasını, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk’den geldi. Gençtürk, sözlerinin başında sporun ve kulüplerin gelişimi için yapılan çalışmaların önemini değindi. Gençtürk, ilçede çim saha eksikliği bulunduğunu ve bu durumun, kulübün daha üst liglerde mücadele etme şansını etkilediğini belirtti. İlçede ciddi bir spor kompleksi ve antrenman sahaları yapılması gerektiğini söyleyen Gençtürk, bu konuda yerel yönetimlerle birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti.

Küçükçekmece Sinop Spor’da artık tek hedef 1.lig! ile ilgili etiketler Küçükçekmece Sinop

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Havalimanında adeta çıldırdı! İstanbul'da karısını sevgilisiyle bastı! Ortalık karıştı...

İstanbul'da bir vatandaş havalimanında karısını sevgilisiyle bastığını iddia etti. Vatandaş havalimanında bağırarak yaşananlara tepki gösterdi.