Kulüpler Birliği'nde başkanlık seçimi TFF'deki seçimin sonrasına ertelendi! O zamana kadar Ali Koç ile devam

Kulüpler Birliği Vakfı'nda başkanlık seçimi ertelendi. Kulüpler Birliği'nde yeni başkan 11 Temmuz Perşembe günü (bugün) yapılacak seçimle belli olacaktı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nda başkanlık seçimi ertelendi.

Kulüpler Birliği'nde yeni başkan 11 Temmuz Perşembe günü (bugün) yapılacak seçimle belli olacaktı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Vakıf, başkanlık seçimini 18 Temmuz'daki TFF başkanlık seçimi sonrasına erteledi.

Kulüpler Birliği'nin mevcut başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada görevi bırakmak istediğini söylemişti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ise bazı kulüplerden gelen başkanlık önerisini geri çevirdi. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Kulüpler Birliği Vakfı için başkan adayı olmak istediğini söylemişti.

Kulüpler Birliği'nde başkanlık seçimi TFF'deki seçimin sonrasına ertelendi! O zamana kadar Ali Koç ile devam ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.