Küresel emperyalizme böyle kafa tuttu! Maduro canlı yayında WhatsApp'ı telefonundan sildi!

Venezuela Devlet Başkanı Maduro canlı yayında faşistler tarafından şiddet yaymak için kullanıldığını iddia ederek WhatsApp'ı sildi. Maduro, daha önce TikTok ve Instagram'ın da 'nefret' yaydığını iddia etmişti.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro, destekçilerinden WhatsApp'ı telefonlarından silmelerini istedi.

Maduro, uygulamanın faşistler tarafından şiddet yaymak ve askeri personel, polis ve toplum liderlerini tehdit etmek için kullanıldığını iddia etti.

Küresel emperyalizme böyle kafa tuttu! Maduro canlı yayında WhatsApp'ı telefonundan sildi!

Bir mitingde konuşan Maduro, WhatsApp'tan "gönüllü ve kademeli" bir şekilde çekilme çağrısı yaparak kendisinin Telegram ve WeChat'e geçtiğini söyledi. 

Maduro, WhatsApp üzerinden askeri personel, polis ve toplum liderlerinin tehdit edildiğini öne sürdü. Canlı yayına katılan Maduro telefonunu çıkararak WhatsApp uygulamasını sildi. 

Maduro, daha önce TikTok ve Instagram'ın da "nefret" yaymak için kullanıldığını iddia etmişti.

 

Küresel emperyalizme böyle kafa tuttu! Maduro canlı yayında WhatsApp'ı telefonundan sildi! ile ilgili etiketler Nicolas Maduro Venezuela WhatsApp

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ChatGPT'ye dini tercihleri soruldu! Yanıtı şaşkına çevirdi: İslam'ı seçerdim

Sosyal medyada Lily Jay isimli bir kullanıcı Chat GPT'ye din ile ilgili sorular yöneltti. Chat GPT'nin dini açıdan verdiği yanıt izleyenleri şaşırttı. Chat GPT 'Eğer insan olsaydım Kelime-i Şehadet getirirdim.' dedi