Kuruluş Osman 41. bölüm full izle! 6 Ocak Kuruluş Osman'da Dündar Bey ölecek mi?

Kuruluş Osman 41. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de yayınlanacak. 6 Ocak Salı akşamı Kuruluş Osman 41. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde ATV ve BLU TV ekranlarında izlenebilecek. Dündar Bey'in boynuna ipin geçirileceği yeni bölümde neler olacak?

Kuruluş Osman 41. bölüm izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. Yeni yılın ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek olan Kuruluş Osman 41. bölüm tek parça ATV'de yayınlanacak. Başrollerinde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının ardından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey'den teslim almak üzere yola çıkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamını kurmak için çalışmaya başlar. Ancak Flatyos'un kaçışı ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsılacaktır.

 Kuruluş Osman 41. bölüm full izle! 6 Ocak Kuruluş Osman'da Dündar Bey ölecek mi? - Resim : 2

DÜNDAR BEY İPİN UCUNDA

Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüştüğünü öğrendiğinde ise çılgına döner ve amcasını cezalandırır.

PAPA'NIN AJANLARINDAN TUZAK

Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa düşürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüşüyle güçlenen Nikola ise İstanbul'dan gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.

KURULUŞ OSMAN 41. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Kuruluş Osman 41. bölüm full izle! 6 Ocak Kuruluş Osman'da Dündar Bey ölecek mi? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman kuruluş osman 41. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hijyen kuralları hak getire! Kasabın yaptığına bak; etleri araçtan dükkana pis elleriyle taşıdı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hijyen kurallarını hiçe sayan kasap, çıplak elleriyle taşıdığı etlerin üstüne kirli kartonları koyarak aracına yükledi. Çevredeki vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Hindistan sokak lezzetleri yorumları yapılan hijyen skandalı kameraya kaydedildi.