Kuruluş Osman oyuncuları Buse Arslan ve Çağrı Şensoy evlenmişti! Ünlü çift bebek bekliyor...

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da canlandırdıkları rollerle gönüllerde taht kuran Çağrı Şensoy ve Buse Arslan çiftinden müjdeli haber geldi! Geçtiğimiz yıl dünyaevine giren çift, ilk bebeklerinin heyecanını yaşıyor.

Dizide 'Cerkutay Alp' karakterine hayat veren Çağrı Şensoy ile 'Aygül Hatun' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Buse Arslan, aşklarını evlilikle taçlandırmış ve geçtiğimiz yaz Bolu'da görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. Şimdi ise bu mutlu birliktelik, minik bir mucizeyle daha da güçleniyor.

Kuruluş Osman oyuncuları Buse Arslan ve Çağrı Şensoy evlenmişti! Ünlü çift bebek bekliyor...

CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre, Buse Arslan üç aylık hamile. Bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmasa da, çift ve aileleri bu güzel haberle büyük bir sevinç yaşıyor.

TAKİPÇİLERİNDEN TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncularından gelen bu müjdeli haber, diziyi takip edenleri de mutlu etti. Sosyal medyada çiftin adına tebrik mesajları yağarken, hayranları bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini diledi.

Kuruluş Osman oyuncuları Buse Arslan ve Çağrı Şensoy evlenmişti! Ünlü çift bebek bekliyor... ile ilgili etiketler Kuruluş Osman Bebek ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Suriye'de sokak ortasına füze saldırısı: Ölü ve yaralılar var!

Suriye'nin başkenti Şam'da bir araca düzenlenen füze saldırısında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.