Kuşadası'nda muska paniği... Boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik oldu!

Aydın Kuşadası'nda 14 yaşındaki çocuk nazardan koruması amacıyla boynunda asılı olan muskayı merak edip açınca felaket yaşadı. Civalı muskadan dökülen civanın temas ettiği çocuk ile annesi ve evde bulunan bir kadın, özel kıyafetlerle hastaneye kaldırıldı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Ege Mahallesi'nde akıllara durgunluk veren bir zehirlenme olayı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki S.B. isimli çocuk nazardan koruması amacıyla boynunda asılı olan muskayı merak edip açtı.

Bu sırada muskanın içinde bulunan civa çocuğun üzerine döküldü. Dökülen civadan etkilenen çocuğa yardım etmek isteyen annesi P.B. ve evde bulunan M.K. isimli kadın da çocuğun üzerine dökülen civayı temizlerken etkilendi. Bunun üzerine durum 112 Acil Servis'e bildirilerek yardım istendi.

Kuşadası'nda muska paniği... Boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik oldu!

Eve gelen sağlık ekpleri, özel kıyafetlerle 14 yaşındaki çocukla birlikte annesini ve onlara yardım eden kadını Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

AFAD EKİPLERİ EVDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Yaşanan olayın ardından dökülen maddenin civa olduğunun anlaşılması üzerine eve AFAD ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan Aydın AFAD ekipleri, eve girerek özel yöntemlerle temizlik çalışması yaptı.

Kuşadası'nda muska paniği... Boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik oldu! - Resim : 2

Kuşadası'nda muska paniği... Boynundaki muskayı merak edip açtı! 3 kişi hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Kuşadası Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.