Kuzey Yıldızı 34. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 34. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Kuzey Yıldızı 34. son bölümünü dizinin bitimi sonrasında full hd tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilecek.

Kuzey Yıldızı 34. bölümü ile 3 Ekim akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünde; başına gelen kazadan kıl payı kurtulan Kuzey, artık yeni düşmanları olduğunu anladı. Pampaları ise bu düşmanları bulmak için hemen harekete geçti.

KUZEY YILDIZI 34. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuzey, başına gelen büyük bir kazadan şans eseri kurtulmuştur. Artık yeni bir düşmanla daha karşı karşıya olduğunun farkına varan Kuzey, bunun kim olduğu konusunda net bir fikri bulunmamaktadır. Kuzey’in pampaları da hiç boş durmayarak bu düşmanı bulmak için iz peşine düşerler.

Yıldız, Kuzey’i kaybetme korkusuyla yüz yüze gelmiş fakat bu korku çok kısa sürmüştür. Çünkü Kuzey artı biriyle burnunun dibindedir yine. Ama bu yeni misafir, onun hiç hoşuna gitmemiştir. Yıldız; Kuzey’den ve onun çevresindekilerden kurtulmak istese de daha da içeri çekilmektedir. Yıldız, kendi çığlığında boğulmak üzereyken bir kişiyi daha dibe çekecektir.

Kuzey Yıldızı 34. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.