Kylian Mbappe, PSG'nin kendisini tehdit ettiğini açıkladı!

Paris Saint-Germain'den (PSG) ayrılan Kylian Mbappe, Real Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız yıldız ilk açıklamalarını milli takım kampında yaptı.

Kylina Mbappe, 2 yıl gecikmeli olsa da Real Madrid'e transfer oldu. 2022 yazında Paris Saint-Germain (PSG) ile sözleşmesi sona erdiğinde yıldız oyuncunun Real Madrid'e transfer olması bekleniyordu. Ancak o dönem Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ve PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Mbappe'nin ayrılmaması konusunda ikna etmişti. PSG o dönem Fransız yıldız ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Mbappe sözleşmedeki opsiyonu kullanmadı.

Kylian Mbappe, 2 yıl sonra bedelsiz olarak Real Madrid'e transfer oldu. Bu transfer dünyada yankı buldu.

Yıldız oyuncu transferle ilgili ilk açıklamalarını Fransa Milli Takımı kampında yaptı.

RONALDO'DAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Real Madrid efsanesi Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe'nin Real Madrid paylaşımına, "İzleme sırası bende Bernabeu'yu aydınlattığını görmek için heyecanlıyım." mesajını yazdı.

Mbappe basın toplantısında, Ronaldo, Sergio Ramos ve Iker Casillas'ın destek mesajlarından dolayı duygulandığını söyledi.

PSG'DE BU SEZON NELER YAŞADI?

Kylian Mbappe, PSG'deki son senesinde zor şeyler yaşadığını söyledi.

Fransız yıldız, "PSG'de beni oynatmayacaklarını söylediler. Luis Enrique ve Campos beni kurtardı resmen. Bu sezon yaşadıklarımı düşününce kariyerimdeki en iyi sezon diyebilirim. PSG'de mutsuz değildim ama mutsuz eden insanlar vardı." şeklinde konuştu.

"EN AZ 5 YIL REAL MADRID'DEYİM"

Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

"Real Madrid'de bu transfer için çalışan herkese teşekkür ederim. Özellikle Florentino Perez'e. Bana ilk günden itibaren güven aşıladı. Rahatladım ve artık mutluyum. Real Madrid'e büyük bir iştahla gidiyorum. Dünyanın en iyi kulübüne geldim. Çok heyecanlı ve mutluyum. En az 5 yıl Real Madrid'de oynayacağım."

 

Kylian Mbappe, PSG'nin kendisini tehdit ettiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Kylian Mbappe Paris Saint-Germain Real Madrid Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.