Leyla: Hayat Aşk Adalet yeni bölüm bugün var mı yok mu? İşte güncel yayın akışı...

Now TV ekranların sevilen dizisi Leyla: Hayat Aşk Adalet yeni bölümü var mı yok mu? Leyla: Hayat Aşk Adalet yeni bölüm yayınlanacak mı? Now TV sevilen dizisinin yeni bölümü bu akşam oynayacak mı?

Now TV, resmi internet sitesinden henüz Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi yeni bölüm ibaresini kaldırmadı. Ancak kulislerden gelen bilgilere göre bu akşam dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek. Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi yayınlanıyor gibi dursa da yeni bölümü ekranlara gelmemesi bekleniyor. 

Son dakika Now yayın akışını güncelledi. Leyla Hayat Aşk Adalet yeni bölümü yok!

LEYLA: HAYAT AŞK ADALET YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI?

Ankara Tusaş saldırısı nedeniyle dizilerin yeni bölümü yayınlanmama kararı aldı. Kuruluş Osman ve Sandık Kokusu dizileri sonrası leyla dizisinin de yeni bölümü ekranlara gelmemesi bekleniyor. Now TV son dakika sürprizi yapmazsa Leyla Hayat aşk Adalet dizisi yeni bölümü ekranlarda olmayacak.

NOW 23 EKİM 2024 YAYIN AKIŞI 

Now TV yayın akışına göre Leyla Hayat Aşk Adalet dizisi yeni bölümü ekranlara gelecek. Yeni bölüm gelmezse tekrar ekranlara gelecek. Hemen ardındna Hudutsuz Sevda dizisi ekranlarda olacak.

Leyla: Hayat Aşk Adalet yeni bölüm bugün var mı yok mu? İşte güncel yayın akışı... ile ilgili etiketler dizi
GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Mühendisi: Hainlere inat daha fazla çalışacağız daha fazla üreteceğiz

Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında düzenlenen terör saldırısı sonrası tahliye edilen mühendislerden birinin sözleri tüyleri diken diken etti. Mühendis "Hainlere inat daha çok çalışacağız daha fazla üreteceğiz!" dedi.