Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? Emre Gedik kaç yaşında? Nereli?

Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? TV8 televizyonlarında yayınlanan, en çok izlenen yarışma programlarından biri haline gelen Lezzet Düşkünleri yarışmacıları merakla araştırılıyor. Yarışmacılardan Emre Gedik'in kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Emre Gedik'in kaç yaşında olduğunu, nereli olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? Emre Gedik kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? Detaylar haberimizde..

Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan Lezzet Düşkünleri programı ilgi ile takip ediliyor. Programın dikkat çeken yarışmacılarından Emre Gedik'in kim olduğu, hangi mesleği yaptığı, kaç yaşında olduğu merakla araştırılmaktadır. Emre Gedik yarışmaya eşi Sibel Döğen Gedik ile birlikte katılmıştır. Peki, Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? Emre Gedik kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? Detaylar haberimizde..

EMRE GEDİK KİMDİR?

Emre Gedik, 42 yaşında ve İstanbullu. Yarışmaya eşi Sibel Döğen Gedik birlikte katılan Emre Gedik "yarışma boyunca polemiğe girmeyeceğim, yemeğimi yapacağım ve yarışmayı kazanacağım" dedi.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMA FORMATI NASIL?

 

TV8'in yepyeni yemek yarışması Lezzet Düşkünleri, Gabriel Sponza'nın sunumuyla ekranlara geliyor. İki takıma ayrılan 5 yarışmacı ve partnerlerinin birlikte yarıştığı yarışmada, her gün 7 saatini aynaların arkasına gizlenmiş kameraların altındaki bu evde geçirecek. İşte Lezzet Düşkünleri evinin birbirinden yetenekli yarışmacıları...

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelecek olan ve seyircinin de oyları ile söz hakkı sahibi olacağı Lezzet Düşkünleri evinde, 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, birbirlerine meydan okuayarak tüm hünerlerini sergileyecek ve Lezzet Düşkünleri evinde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanmak için yarışacaklar.

Sponza ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.
Haftanın finalinde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

 

Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? Emre Gedik kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler TV8 2020 Lezzet Düşkünleri Emre Gedik kimdir? kaç yaşında instagram hesabı ne ne iş yapıyor nereli
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.