LGS 2024 taban puanları! Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi puanları 2024! LGS yüzdelik dilimler

LGS 2024 lise taban puanları, öğrenciler ve veliler tarafından heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarını erişime açacak. Sonuçlarla birlikte Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Meslek Lisesi taban puanları ve yüzdelik dilimler de belli olacak. Bu bağlamda bir çok öğrenci ve veli 'LGS 2024 taban puanları' veya 'Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi' gibi başlıkları araştırıyor. İşte, lise taban puanları 2023-2024!

LGS 2024 lise taban puanları, öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarını erişime açmaya hazırlanıyor. Bu sonuçlarla birlikte Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Meslek Lisesi'nin taban puanları ve yüzdelik dilimleri de açıklanacak. Birçok öğrenci ve veli bu süreçte 'LGS 2024 taban puanları' veya 'Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi' gibi konuları merak edip araştırıyor. İşte, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için lise taban puanları!

LGS 2024 taban puanları! Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi puanları 2024! LGS yüzdelik dilimler

 

LGS 2024 TABAN PUANLARI

LGS sınavı, 2 Haziran 2024 tarihinde iki oturumda gerçekleştirildi. Sonuçların açıklanmasının ardından LGS tercih süreci başlayacak. Öğrenciler ve veliler, MEB tarafından yayınlanacak kılavuz doğrultusunda tercihlerini yaparken geçmiş yılların puanlarını da dikkate alacak.

Geçmiş yılların LGS taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine, E-Okul sistemi üzerinden ulaşılabilecek. Bu veriler, 2024 tercih sürecinde öğrencilere rehberlik edecek.

ANADOLU LİSESİ, FEN LİSESİ, MESLEK LİSESİ, İMAM HATİP LİSESİ TABAN PUANLARI

2024 yılı lise taban puanları, yüzdelik dilimleri ve kontenjanları henüz belli olmadı. Öğrenciler, tercih listelerini oluştururken geçtiğimiz yılın taban puanlarını göz önünde bulunduruyor. 2023 yılı LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri de E-Okul üzerinden incelenebilir.

MEB tarafından yayınlanacak tercih kılavuzu ile belirlenen takvim doğrultusunda öğrenciler tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Taban ve tavan puanlar, yüzdelik dilimler ve başarı sıralaması bilgisi, tercihlerin ardından ek yerleştirme sürecinde de belli olacak.

2024 LİSE TABAN PUANLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

LGS 2024 taban puanları! Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi puanları 2024! LGS yüzdelik dilimler ile ilgili etiketler LGS MEB
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.