LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024?

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılacak tüm öğrencilerin, 2 Haziran Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak sınavda sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu çerçevede, LGS sınav giriş belgelerinin nasıl alınacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? Ayrıntılar haberimizde...

LGS sınav giriş belgeleri, bina, salon ve sıra bilgileriyle birlikte geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Sınava katılacak öğrencilerin, sınav günü yanlarında fotoğraflı ve onaylı sınav giriş belgesi ile geçerli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir.

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

LGS giriş belgesi elektronik ortamdan okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenecek ve onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek. Öğrenciler sınava gelirken fotoğraflı onaylı giriş belgeleri ile geçerli kimlik belgelerini yanlarında bulunduracaklar.

 

 

LGS sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? ile ilgili etiketler LGS Sınav lise
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.