Liam Vandiar kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi?

Liam Vandiar kimdir? Ünlü popçu Aleyna Tilki ile adı daha önce de aşk iddialarına karışan Liam Vandiar, Tilki'nin Instagram paylaşımının altına yaptığı yorumlarla yeniden gündeme geldi. Bu gelişmenin ardından internette Liam Vandiar kimdir, Aleyna Tilki ile sevgili mi gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Konu hakkında tüm ayrıntılar ve detaylar haberimizde. Peki Liam Vandiar kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte detaylar...

Liam Vandiar kimdir? Türkiye'nin en ünlü şarkıcıları arasından yer almayı başaran genç popçu Aleyna Tilki'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ünlü model Liam Vandiar ile adı daha önce de anılan Aleyna Tilki'nin, Instagram'da yaptığı paylaşımın altına yorum yapan Liam Vandiar, bu iddiaları yeniden gündeme getirdi. Peki Liam Vandiar kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi? İşte Liam Vandiar Instagram adresi ve tüm detaylar...

LİAM VANDİAR İLE ALEYNA TİLKİ SEVGİLİ Mİ?

Aleyna Tilki son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Genç popçu yatakta paylaştığı fotoğrafa "Soğuk kadın, Bakışı soğuk, Günleri soğuk, Odası soğuk, Isınmaya niyeti yok" notunu ekledi.

Aleyna Tilki'nin paylaşımına Güney Afrikalı model Liam Vandiar, ‘ateş’ emojisiyle yorum yaptı.

Aleyna, Vandiar'ın bu yorumuna karşılıksız kalmadı. Tilki de Güney Afrikalı modele 'kalp' emojisiyle karşılık verdi.

Aleyna Tilki'nin hayranları ise Liam Vandiar'ı mesaj ve yorum yağmuruna tuttu.

LİAM VANDİAR KİMDİR?

Dünyaca Ünlü model Liam Vandiar'ın Instagram'da 20 bin takipçisi bulunuyor. 451 kişiyi takip ediyor. Liam Vandiar resmi Intsgaram hesabında @liamvandiar takma adını kullanıyor.

Liam Vandiar kimdir? Aleyna Tilki ile sevgili mi? ile ilgili etiketler Instagram Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.