Lisa Sheridan kimdir?

Lisa Sheridan kimdir? Yaşanan son dakika gelişmesiyle dünyaca ünlü oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu. Bu gelişmenin ardından konu internette sıkça araştırılmaya başlandı. Lisa Sheridan kimdir, öldü mü, neden öldü, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Lisa Sheridan kimdir? Öldü mü? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Lisa Sheridan kimdir? Dünyaca ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Evinde ölü bulunan Lisa Sheridan'dan gelen haber şok etkisi yaratırken, ünlü oyuncu internette araştırılmaya başladı. Peki Lisa Sheridan kimdir? Öldü mü? Neden öldü? Nereli? İşte Lisa Sheridan'ın filmleri ve dizileri...

Lisa Sheridan kimdir?

LİSA SHERİDAN ÖLDÜ MÜ?

CSI, The 4400, Invasion, The Mentalist gibi popüler dizilerde oynayan ünlü oyuncu Lisa Sheridan evinde ölü bulundu.

Ünlü oyuncunun ölümünü menajeri Mitch Clem doğruladı.

44 yaşında oyuncunun intihar edip etmediği henüz bilinmezken ünlü oyuncunun menejeri bu iddiaları "Rapor çıkmadan ortaya atılan bu haberler tamamen yalan" dedi.

Clem, "Hepimiz Lisa'yı çok seviyorduk ve ölümü ile yıkıldık. Lisa, Pazartesi sabah New Orleans'taki dairesinde vefat etti. Ölüm nedeni hakkında rapor bekliyoruz" dedi."Asım Bayram'ı öldürüp, cesedini maalesef..."

LİSA SHERİDAN KİMDİR?

5 Ekim 1974'te doğan Lisa Sheridan, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde konservartuar eğitimi aldı. Eğitimine Moskova'da devam eden Sheridan, önce Londra'da, ardından da Los Angeles'ta tiyatro oyunculuğu yaptı.

İlk olarak 1998 yılında Legacy adlı diziyle televizyona adım atan oyuncu, 2002'de rol aldığı CSI Miami dizisiyle tanındı. Son olarak Halt and Catch Fire dizisinde iki bölümde oynayan Sheridan; Elsa & Fred (2014), A Magic Christmas (2014), Only God Can (2015), Strange Nature (2018) gibi filmlerde de rol aldı..

Lisa Sheridan kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Küresel emperyalizme böyle kafa tuttu! Maduro canlı yayında WhatsApp'ı telefonundan sildi!

Venezuela Devlet Başkanı Maduro canlı yayında faşistler tarafından şiddet yaymak için kullanıldığını iddia ederek WhatsApp'ı sildi. Maduro, daha önce TikTok ve Instagram'ın da 'nefret' yaydığını iddia etmişti.