Lorena Rae kimdir? İşte Instagram adresi...

Lorena Rae kimdir? Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio'nun Victoria's Secret'tan ayrılmasının ardından podyuma çıkacak yeni 'melekler' belli olmaya başladı. Lorena Rae de bu isimlerden biri. Güzelliğiyle büyüleyen Lorena Rae hakkında incelemeler yapılmaya başlandı. Peki Lorena Rae kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Lorena Rae Instagram hesabı ve tüm ayrıntılar...

Lorena Rae kimdir? Victoria's Secret'ın yeni mankeni Lorena Rae güzelliğiyle büyülüyor. New York sokaklarının altını üstüne getiren güzel manken, internette araştırılmaya başlandı. Peki Lorena Rae kimdir? Kaç yaşında? Nereli? İşte Lorena Rae Instagram adresi ve tüm ayrıntılar...

Lorena Rae'nin Instagram adresi: lorena

LORENA RAE KİMDİR?

8 Temmuz 1994 doğumlu Lorena Rae 1.80 boyundadır. Lorena Rae, Victoria'nın Gizli Moda Şovu 2018'de yürüyüş yapmasıyla tanınan bir Alman model ve oyuncudur. 24 yaşındaki Lorena Rae Victoria's Secret'in yeni kadrosunda yer alıyor.

LORENA RAE, GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLÜYOR!

Victoria's Secret'ın yeni yüzü 24 yaşındaki Alman model Lorena Rae, güzelliği ile herkesi büyülüyor.

Lorena Rae yeni Victoria's Secret meleği olarak dünyayı dolaşmaya başladı bile...

Bu koşuşturma sadece defileler ve fotoğraf çekimlerinden de ibaret değil elbet.

Genç model çalıştığı firmanın yüzü olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki festivaller, galalar, açılışlara gidiyor ve orada markasını temsil ediyor.

Lorena Rae, sempatik tavırlarıyla gittiği her yerde insanların sevgisini kazanmayı da başarıyor.

Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lorena Rae'nin modellikte rol modeli ise Victoria's Secret mankeni Candice Swenpol.

Güzel model bu yoğun koşuşturmadan arta kalan zamanındaysa New York sokaklarında dolaşıyor, kalabalığa karışıp ününü unutuyor, tıpkı yaşıtı diğer genç kadınlar gibi.

Lorena Rae kimdir? İşte Instagram adresi... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu 9 Eylül'de CHP'den tepki çeken etkinlik!

İzmir'in düşman işgalinden kurtulduğu, yüzlerce şehit verdiğimiz 9 Eylül'ün yıl dönümünde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin etkinliğinde tepki çeken anlar yaşandı. Böylesi anlamlı bir günde öğrencileri rock and roll müziğinin babası olarak kabul edilen ünlü isim Bill Haley'nin Rock Around The Clock parçasıyla dans ettiler.