Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti

NBA'in unutulmaz isimlerinden Magic Johnson'ın başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini açıklamasının ardından trans birey oğlunun Paris Moda Haftası'ndaki görüntüsü Donald Trump taraftarlarının diline düştü. ABD başkan adayı Trump LGBT karşıtlığıyla biliniyor.

NBA'in gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından Magic Johnson'ın 32 yaşındaki oğlu Earvin Johnson Paris Moda Haftası'nda ilginç bir kıyafetle görüntülendi.

23 Eylül-1 Ekim arasında düzenlenen ve her yıl dünya modasının kalbinin attığı etkinlikte bir aktiviteye katılan Johnson'ın oğlu, kadın kıyafetleriyle araçtan indi. Görüntü sosyal medyada şok etkisi yarattı.

KAMALA HARRİS'İ DESTEKLİYOR

Magic Johnson yakın zamanda Kamala Harris'i desteklediğini açıklamıştı. "Harris İçin Sporcular" kampanyasının eş başkanlığını yürüten Johnson'ın oğlunun görüntüsü Trump destekçilerinin diline düştü.

80'li yıllarda dünyanın en büyük basketbolcularından biri olan ve 90'lara doğru yaşadığı AİDS skandalıyla gündeme gelen Magic Johnson sık sık LGBT aktivistlerine destek vermesiyle de tanınıyor.

Los Angeles Lakers efsanesi, ABD Milli Takımı'nın 1992 Barcelona Olimpiyatları'ndaki "Rüya Takım" kadrosunda yer almıştı.

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti - Resim : 2

Magic Johnson'un oğlu EJ'in görüntüsü şoke etti ile ilgili etiketler Kamala Harris ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Lübnanlı spiker Nasrallah'ın ölüm haberini canlı yayında göz yaşları içinde verdi

Lübnan Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail ordusunun cuma günü Beyrut'a düzenlediği hava saldırılarında öldürülmesi dünyada geniş yankı bulurken Hizbullah yanlısı televizyon kanalının spiker, Nasrallah'ın ölümünü duyururken gözyaşlarını tutamadı.