Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche Taycan çekilişi açıklandı mı? Magnum 2024 çekişini kim kazandı? 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları sorgulama!

Magnum'un merakla beklenen 2024 çekilişi sonuçlandı! Porsche Taycan kazanma şansı sunan bu büyük çekiliş, 22 Ekim 2024'te noter huzurunda gerçekleştirildi. Şanslı iki kişi lüks spor otomobilin sahibi olacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche Taycan çekilişi açıklandı mı? Magnum 2024 çekişini kim kazandı? 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları sorgulama!

Magnum'un heyecanla beklenen 2024 çekilişi sonuçlandı! Porsche Taycan kazanma şansı sunan bu büyük çekiliş, 22 Ekim 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirildi. İki şanslı kişi, bu prestijli lüks spor otomobilin sahibi olacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman duyurulacak? Magnum Porsche Taycan çekilişinin kazananları açıklandı mı? 2024 Magnum Porsche Taycan çekilişi kazanan isimler kimler? Çekiliş sonuçlarını sorgulamak için doğru adrestesiniz!

Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche Taycan çekilişi açıklandı mı? Magnum 2024 çekişini kim kazandı? 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları sorgulama!

MAGNUM PORSCHE TAYCAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

22 Ekim 2024 tarihinde yapılan çekilişin sonuçları, 26 Ekim 2024'te resmi olarak duyurulacak. Bu tarih itibarıyla asil ve yedek kazananlar açıklanacak ve büyük heyecan sona erecek. Magnum çekilişine katılan herkes sonuçların açıklanacağı günü bekliyor.

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA!

Magnum çekilişine katılanlar, asil ve yedek kazanan isim listelerini birkaç farklı yolla öğrenebilecekler:

Magnum çekiliş sonuçları, 26 Ekim’de magnum.com.tr adresinde yayınlanacak. Buradan asil ve yedek isimleri kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

2024 yılı boyunca Magnum’un düzenlediği bu çekiliş, katılımcılara hayallerindeki Porsche Taycan’a sahip olma şansı sundu. Çekilişe katılan herkes, çekilişin noter huzurunda ve şeffaf bir şekilde tamamlanmasıyla sonuçların resmi olarak açıklanmasını bekliyor. İki asil kazanan lüks spor otomobilin sahibi olurken, yedek isimler ise herhangi bir durum değişikliğinde devreye girecek.

Magnum çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz, asil ve yedek kazananlar Magnum’un resmi kanallarından duyurulacak. Siz de Porsche Taycan kazanan talihliler arasında olup olmadığınızı öğrenmek için sonuçların açıklanacağı 26 Ekim 2024 tarihini kaçırmayın!

Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche Taycan çekilişi açıklandı mı? Magnum 2024 çekişini kim kazandı? 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları sorgulama! ile ilgili etiketler Magnum
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.