Mahfi Eğilmez'den kur sonbahara kadar sabit kalır mı açıklaması

İktisatçı Dr. Mahfi Eğimez, sosyal medya hesabından "Sonbahara kadar kur sabit kalır mı" sorusuna yanıt verdi. Eğilmez, "Bilmiyorum ama her an köşeden ters yöne girmiş bir kamyon çıkacakmış gibi tetikte olmak zorundayız" yazdı. İşte detaylar...

Eski Hazine Müsteşarı Dr. Mahfi Eğilmez, Türkiye ekonomisine dair tespit ve önerilerini hem kendi adını taşıyan blogunda, hem de sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Mahfi Eğilmez'den kur sonbahara kadar sabit kalır mı açıklaması

Tasarruf sahiplerinin en çok merak ettiği konuların başında dolar ve euro kurunun yükselip yükselmeyeceği sorusu geliyor.

İktisatçı, akademisyen ve yazar Mahfi Eğilmez, sosyal medya platformu X hesabından "Sonbahara kadar kur artmadan kalır mı?" sorusuna yanıt verdi.

Dr. Eğilmez, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sonbahara kadar kur artmadan kalır mı" diye sorular geliyor bana. Bilmiyorum ama her an köşeden ters yöne girmiş bir kamyon karşınıza çıkacakmış gibi tetikte olmak zorundasınız burada. Biliyorum böyle yaşamak çok yorucu bir şey ama gerçek bu.

Mahfi Eğilmez'den kur sonbahara kadar sabit kalır mı açıklaması ile ilgili etiketler ekonomi Dolar döviz
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.