Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Mahsun Karaca kaç yaşında? Mahsun Karaca nereli? Mahsun Karaca ne iş yapıyor?

Sosyal medyada yaptığı skeçlerle ve toplumsal olaylara parmak basmasıyla tanınan Mahsun Karaca, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. "Röportaj Adam" lakabıyla tanınan Karaca, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Cristiano Ronaldo ile aynı karede yer alarak bir kez daha hakkında soru işaretlerini beraberinde getirdi. Peki, Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Mahsun Karaca kaç yaşında? Mahsun Karaca nereli? Mahsun Karaca ne iş yapıyor? İşte, Mahsun Karaca hakkında merak edilenler...

Sosyal medyada yaptığı skeçlerle ve toplumsal olaylara değinmesiyle dikkat çeken Mahsun Karaca, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. "Röportaj Adam" lakabıyla bilinen Karaca, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Cristiano Ronaldo ile aynı karede yer alarak tekrar gündem oldu ve merak konusu haline geldi.

MAHSUN KARACA (RÖPORTAJ ADAM) KİMDİR?

Mahsun Karaca, 25 Haziran 1992 tarihinde Adana'da doğdu. Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra, 2017 yılında "Röportaj Adam" ismiyle YouTube kanalını açarak sosyal medya dünyasına adım attı. Kanalında haber parodileri yaparak dikkat çeken Karaca, kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Karaca, YouTube'da elde ettiği başarının ardından Instagram ve TikTok gibi platformlarda da aktif hale geldi. 2022 yılında Star TV'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler 2" programında yer alarak televizyon dünyasına adım attı.

2023 yılında "İllegal Hayatlar" adlı sinema filminde başrol oynayan Karaca, oyunculuk kariyerinde önemli bir adım attı. 2024 yılında ise GAİN platformunda yayınlanan "Mahsun J" dizisinde bir motokuryeyi canlandırarak izleyiciyle buluştu.

MAHSUN KARACA VE CRİSTİANO RONALDO OLAYI NE?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile aynı karede yer alan Mahsun Karaca, bu fotoğrafıyla sosyal medyada büyük ilgi topladı. Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları ve Ronaldo'nun annesi, Karaca'yı Cristiano Ronaldo'nun babasına benzetti.

Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Mahsun Karaca kaç yaşında? Mahsun Karaca nereli? Mahsun Karaca ne iş yapıyor?

 
Mahsun Karaca (Röportaj Adam) kimdir? Mahsun Karaca kaç yaşında? Mahsun Karaca nereli? Mahsun Karaca ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.