Mahsun Kırmızıgül'den aşk sorusuna beklenmeyen yanıt: "Vaktim yok"

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, özel hayatına dair merak edilen sorulara verdiği yanıtlarla gündeme geldi. Sosyal medyadan evlilik teklifi aldığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül, aşka zamanı olmadığının altını çizdi.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, aşk hayatına dair merak edilen sorulara verdiği net cevapla hayranlarını şaşırttı. Bir röportajında aşk hayatıyla ilgili sorulan soruya, "Vaktim yok" diyerek kısa ve öz bir yanıt veren Kırmızıgül, yoğun iş temposu nedeniyle özel hayatına pek vakit ayıramadığını belirtti.

Uzun bir aranın ardından sahnelere dönen Mahsun Kırmızıgül, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Keyifli olduğu gözlerden kaçmayan Kırmızıgül, aşka dair sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Mahsun Kırmızıgül, aşka ayıracak zamanı olmadığını söyledi.

Sosyal medyadan kendisine mesajlar geldiğini de belirten şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

"BENİ KİM NE YAPSIN?

Magazin Burada'nın haberine göre Mahsun Kırmızıgül şu ifadelere yer verdi:

Kim beni ne yapsın? Benim gerçekten zamanım yok. Sosyal medyadan alev atan çok oluyor. Evlilik teklifi alıyorum. Diyorum ya beni kim ne yapsın. Diyorlar ki; öyle demeyin, biz varız.

"BEN YALNIZ KALMAYI SEVİYORUM"

Yapay zeka ile flört denemem. Yeni bir şey çıkmış, Japonya'dan robot gönderiyorlar. Ben yalnızlığımı zaman zaman seviyorum. Yalnız kaldığım zaman piyano benim arkadaşım olabiliyor.

Mahsun Kırmızıgül'den aşk sorusuna beklenmeyen yanıt: "Vaktim yok" ile ilgili etiketler Mahsun Kırmızıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara Barosu kongresinde terör propagandası: Yumruklar havada uçuştu!

Ankara Barosu'nun 68. Genel Kurul toplantısı skandal görüntülere sahne oldu. Çağdaş Avukatlar Grubu terör örgütü terör örgütü propagandası yapınca bir anda ortalık karıştı. Çıkan kavgada, tekmeler ve yumruklar hatta sandalyeler havada uçuştu. O anlar ise kameraya yansıdı..