Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik işbirliği sona erdi

Serhat Soğukpınar'ın 26 Aralık 2023'te CEO olarak atanmasıyla başlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın (İSG) işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), IC Holding ile yaptığı stratejik işbirliği bugün itibariyle sona eriyor. İşte detaylar...

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın (İSG) işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), IC Holding ile yaptığı stratejik işbirliğinin başarıyla sona erdiğini paylaştı.

Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik işbirliği sona erdi

İş birliğinin bitmesinin ardından İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın (İSG) Üst Yöneticisi (CEO) Serhat Soğukpınar, 31 Mayıs'ta görevinden ayrılacak.

Soğukpınar'ın 26 Aralık 2023'te CEO olarak atanmasıyla başlayan işbirliği, havalimanı operasyonlarının optimize edilmesi konusunda önemli kilometre taşlarına imza attı.

Soğukpınar, İSG'nin işletmecisi MAHB, IC Holding ile yaptığı stratejik işbirliğinin sona erdirmesinin ardından 31 Mayıs'ta İSG CEO'luğu görevinden ayrılacak.

Operasyonel mükemmellik ve sürekli iyileştirme faaliyetlerinin sorunsuz devamının sağlanması amacıyla, İSG Stratejik Planlama ve Hazine Yönetimi Direktörü Kerem Maybek mevcut görevinin yanı sıra, yeni CEO'nun Haziran 2024 sonu itibarıyla resmi olarak görevine başlamasına kadar İSG CEO'luğuna vekalet edecek.

Bu bağlamda MAHB, İSG'yi etkin ve sürdürülebilir şekilde işletmeyi ve aynı zamanda tüm misafirlerine yüksek standartta hizmet sunmayı taahhüt ediyor.

Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik işbirliği sona erdi ile ilgili etiketler ekonomi Malezya Sabiha Gökçen Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.