Mali'de isyancılar, Rus Wagner birliğini pusuya düşürdü! 53 asker feci şekilde can verdi

Mali'nin kuzeyindeki Tuareg isyancıları, Cezayir sınırına yakın yerlerde 2 gün süren çatışmalar sonucunda Rus Wagner birliklerinin de içinde bulunduğu 53 kişiyi öldürdüklerini açıkladı. İsyancılar, çatışmaların ardından öldürdükleri askerlerin görüntülerini de kamuoyuyla paylaştı.

Mali'nin kuzeyindeki Tuareg isyancıları, Cezayir sınırına yakın yerlerde 2 gün süren çatışmalar sonucunda Rus Wagner birliklerinin de içinde bulunduğu 53 kişiyi öldürdüklerini açıkladı. İsyancılar, çatışmaların ardından öldürdükleri askerlerin görüntülerini de kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan videoda pusuya düşürülen araçların küle döndüğü ve çok sayıda Wagner askerinin cansız bedenlerinin yerlere serildiği görülüyor.

Mali'de isyancılar, Rus Wagner birliğini pusuya düşürdü! 53 asker feci şekilde can verdi ile ilgili etiketler Wagner Grubu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.