Manchester City Borussia Dortmund özet izle 2-1

Manchester City Borussia Dortmund maçının geniş özeti ve golleri taraftarlar tarafından takip edilmekte. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester City ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın golleri ve geniş özetini buradan izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Manchester City sahasında konuk ettiği Borussia Dortmund'u 2-1 devirdi. Maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden takip edebilirsiniz.

2021 Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiliz devi Manchester City evinde ağırladığı Alman takımlarından Borussia Dortmund 2-1 yenerek rövanş öncesinde avantaj yakaladı. Manchester City'nin golü K. De Bruyne (19) ile P. Foden'den (90)gelirken Borussia Dortmund'un golü ise M. Reus'dan (84) geldi.

Manchester City Borussia Dortmund özet izle 2-1

Borussia Dortmund’un 11’i: Marwin Hitz, Mateu Morey, Emre Can, Mats Hummels, Manuel Akanji, Jude Bellingham Mahmoud Dahoud, Raphael Guerreiro, Ansgar Knauff, Erling Haaland, Marco Reus.

Manchester City’nin 11’i: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Joao Cancelo, Rodri, İlkay Gündoğan, Riyad Mahrez, Kevin de Bruyne, Philip Foden, Bernardo Silva.

19' GOL! Sol kanattan hızlı gelişen City atağında ceza alanına yapılan ortada arka direkteki Mahrez topla buluştu, ortadaki De Bruyne'yi gördü, onun vuruşunda top ağlara gitti.

84' GOL! Haaland'ın pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Reus, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-1

90' GOL! Sağ kanattan De Bruyne'nin ceza alanına çevirdiği topla arka direkte buluşan Foden yakın mesafeden vuruşunda fileleri havalandırdı. 2-1

MANCHESTER CİTY BORUSSİA DORTMUND MAÇI ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Manchester City Borussia Dortmund özet izle 2-1 ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da iğrenç olay! Pencereden bakan kız çocuğunu taciz eden şüpheli her yerde aranıyor

Bursa'da yaşlı bir sapık, evinin penceresinden sokağa bakan kız çocuğuna cinsel organını göstererek tacizde bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.