Manisa'da dehşet! 3 yavru kediyi sopayla vurarak öldürdü

Manisa’nın Salihli ilçesinde M.Ş. (55), oturduğu evin bahçesinde bulunan 3 yavru kediyi fırça sapı ile vurarak öldürdü. Şikayet üzerine şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesinde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. M.Ş., evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedilere fırça sapı ile saldırdı. Kaçmaya çalışan kedilere M.Ş., acımasızca art arda darbeler indirdi. Çevrede oturanların duruma tepki göstermesine rağmen M.Ş., kedilere eziyet etmeyi sürdürdü. Yavru kediler bir süre sonra aldıkları darbelerle öldü.

Yaşanan olayı cep telefonları ile kayıt altına alan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine adrese gelen polis ekipleri M.Ş.’yi gözaltına aldı. M.Ş.'nin, emniyetteki işlemlerin ardından Salihli Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

 

Manisa'da dehşet! 3 yavru kediyi sopayla vurarak öldürdü ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Ekrem İmamoğlu Edanur Gezer'i unuttu, sadece Narin Güran'ı konuştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuştu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Başkan İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.