Maraşlı 15. bölüm izle

Maraşlı 15. bölüm full izlemek için yayında. Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Maraşlı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı 15. bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Maraşlı dizisinin 15. son bölümünde; Polis sirenlerini duyunca paniğe kapılan Necati, kendisini kasıtlı olarak yaraladıktan sonra saldırıya uğramış gibi yapar.

Maraşlı 15. bölüm izle

Ağır yaralanan Maraşlı hastaneye kaldırılır. Maraşlı, ölüm ve yaşam arasında savaş verecektir. Mahur ve ailesi gözaltına alınır. Türellerin evi ve Mahur'un stüdyosu polisler tarafından didik didik aranır.

Tüm Türkiye bu haberle çalkalanır. Mahur, Firuzan ve Dilşat serbest kalırken Aziz ile İlhan cezaevine gönderilir. Baba oğul hapishanede zor zamanlar geçirir. İlhan'a ise pusu kurulur. İlhan hayatını kurtarmayı başarabilecek midir?

Maraşlı 15. bölüm izle - Resim : 2

Mahur, Maraşlı'nın komada olduğunu öğrenir ve soluğu hastanede alır. Maraşlı'nın başında beklemeye başlar. Necati ve Savaş yıllardır hayalini kurdukları babalarına sürülen lekenin intikamını aldıklarını düşünürler. Geriye, istihbarat için çalıştığından emin oldukları Maraşlı'nın ölümü kalmıştır. İki kardeş Maraşlı'nın ölüm emrini verir.

Maraşlı 15. bölümünü izlemek için tıklayınız

Maraşlı 15. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.