Marbaş Menkul Değerler A.Ş., en görkemli açılışını Denizli’de yaptı!

Türkiye’nin en köklü yatırım ve aracılık hizmetleri kuruluşlarından Marbaş Menkul Değerler A.Ş., en görkemli açılışını Denizli’de yaptı.

 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Marbaş Menkul Değerler A.Ş. Denizli Şubesi görkemli bir törenle açıldı. Yatırımcı memnuniyeti sağlamayı temel prensip olarak benimseyen Marbaş Menkul Değerler’in Denizli Merkezefendi ilçesindeki açılışına birbirinden seçkin davetliler katıldı. Denizli’nin finans ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı açılışı Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir yaptı.

Marbaş Menkul Değerler A.Ş., en görkemli açılışını Denizli’de yaptı!

FİNANS VE SİYASET DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİ KATILDI

Açılışa katılamayan Maliye eski bakanı Nihat Zeybekçi, CHP Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk tebrik mesajı gönderdi. Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Sırakapılar Mahallesi 1585 Sokak Kaygün Işhanı’nda hizmet verecek.

Marbaş Menkul Değerler A.Ş., en görkemli açılışını Denizli’de yaptı! - Resim : 2

Marbaş Menkul Değerler A.Ş., en görkemli açılışını Denizli’de yaptı! ile ilgili etiketler ekonomi Denizli
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.