Maria ile Mustafa 5. bölüm full izle!

Maria ile Mustafa 5. bölüm full izle! Maria ile Mustafa 5. bölümünü full hd tek parça halinde Youtube platformunda 4 Ekim tarihinde izleyebilirsiniz.

Maria ile Mustafa 5. bölüm full izle! Başrollerinde Hilmi Cem İntepe ile Jessica May’ın oynadığı Maria ile Mustafa 4. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde ATV platformunda yayında olacak. Maria ile Mustafa son bölümünde; Aşklarını da yanına alan Maria ile Mustafa sonunda Kapadokya’dan kaçma kararı alır. Ancak kötü bir sürpriz onları beklemektedir.

MARİA İLE MUSTAFA 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Duydukları aşklarından dolayı her şeyden vazgeçen ve Kapadokya’dan kaçmaya karar veren Maria ile Mustafa’yı Ürgüp’ün hemen çıkışında oldukça kötü bir sürpriz bekler. Mustafa’nın kendisinden vazgeçmesini hazmedemeyen Gonca da Nadire’nin yardımı ile hayata tutunmayı başarır.

Candemir Konağı’ndaki herkes büyük bir şok yaşamaktadır. Galip, ilk günden bu yana peşinden koştuğu Maria’nın arazini eline geçirirken bunun karşılığı için de bir bedel ödemek zorunda kalır. Maria ile Mustafa'nın uzaklara gitmesine engel olmak isteyen Kudret de yaptığını bedelini öder.

Maria ile Mustafa 5. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Maria ile Mustafa Maria ile Mustafa 5. bölüm full izle!

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.