MasterChef'e veda eden Ayşe Ekiz Acun Ilıcalı'nın ev aldığı iddiasına yanıt verdi! "Yalan haber"

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Ayşe, yarışmadan elenmesinin ardından sosyal medyada gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle hakkında çıkan "Acun Ilıcalı kendisine ev aldı" iddialarına net bir yanıt veren Ayşe, hayranlarına samimi bir mesajla seslendi.

MasterChef'in en samimi ve en sevilen yarışmacılarından Ayşe Ekiz geçen hafta yarışmaya veda etmişti. Bu ayrılığı ardından Somer Şef'ten Ayşe'nin karakteri ve davranışı ile ilgili çok samim ve özel bir açıklama gelmişti. Yarışmanın ardından Acun Ilıcalı'nın Ayşe Ekiz'e ev aldığı söylentileri gündeme geldi. Peki bu iddia doğru mu? İşte Ayşe Ekiz'in samimi itirafı...

EĞİTİM VAR, EV YOK

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına seslenen Ayşe, ev alımıyla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. "Ev konusu yalan haber" diyen Ayşe, asıl hedefinin eğitimine devam etmek olduğunu söyledi. Yarışmadan öğrendiklerinin üzerine katarak başarılı bir şef olmak istediğini belirten Ayşe, ailesini ve memleketini en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

HAYRANLARI DESTEK VERDİ

Ayşe'nin bu açıklamaları hayranları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Yarışma boyunca Ayşe'ye destek olan hayranları, onun bu samimiyeti ve doğallığına hayran olduklarını belirttiler.

GELECEK PLANLARINI ANLATTI

Ayşe, yarışma sonrası eğitimine devam edeceğini ve kendini geliştirmeye odaklanacağını belirtti. Amacı, başarılı bir şef olarak kariyerine devam etmek ve Türk mutfağını dünya çapında tanıtmak.

MasterChef'e veda eden Ayşe Ekiz Acun Ilıcalı'nın ev aldığı iddiasına yanıt verdi! "Yalan haber"

MASTERCHEF AYŞE KİMDİR?

1998 doğumlu ve Afyonkarahisarlı olan Ayşe, doğal hali ve samimiyetiyle MasterChef Türkiye'de kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışma boyunca gösterdiği performansla izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu.

SOMER ŞEFTEN DUYGUSAL VEDA

Ayşe'nin elenmesinin ardından açıklama yapan Somer Şef'ten Ayşe hakkında özel bir açıklama geldi. "Hayat hepimize farklı başlangıçlar sunuyor. Bizim burada çok sevdiğimiz yarışmacılar oldu. Ben şunu kesinlikle söyleyebilirim ki benim bugüne kadar Masterchef'te bu kadar saygı duyduğum hiçbir yarışmacı olmadı. Sen tüm Türkiye'nin gönlünde özel bir yere sahipsin. Senin duruşun inanılmaz örnek alınacak bir duruş. Biz senden çok şey öğrendik." ifadelerini kullanmıştı.

MasterChef'e veda eden Ayşe Ekiz Acun Ilıcalı'nın ev aldığı iddiasına yanıt verdi! "Yalan haber" ile ilgili etiketler MasterChef Acun Ilıcalı Eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan videolu açıklama: Yabancı bir firma olsam dokunamazlardı!

Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş ürünlerinde “domuz eti” tespit edilmesi sonrası video ile açıklama yaptı. Akkaş, "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı.." dedi.