Masum 376. bölüm fragmanı 2 Nisan 2021

Masum 376. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Nisan Cuma gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Masum son Gora geri adım atarak Mira’dan özür diler. İşte Masum 375. bölüm tek parça full izle linki…

Masum 375. bölüm ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in oynadığı Masum dizisinin son bölümünde; Gora geri adım atar ve Mira’dan özür diler. Mira ona karşı zafer kazandığını düşünürken Gora’nın gerçek niyetinin ne olduğu merak konusudur.

YARALI KALBİM 376. BÖLÜM 2 NİSAN 2021 ÖZETİ

Gora Daram’ı kendi tarafına çekmek için geri adım atmış numarası yapar ve herkesten özür diler. Mira onun bu oyununu anlamaz ve kendisinin kazandığını düşünür. Urmila ise her şeyin bir oyun olduğunu söyleyerek onu uyarır.

Fakat Mira onun uyarılarına kulak asmaz. Gora’dan sonra Kokila ve Gopi’den de intikamını alacağını söyleyen Mira’nın gözü hiçbir şeyi görmez. Öte yandan Gora Daram’a Modi ailesiyle barışacağını söyler. Daram annesinin gerçek niyetini öğrenebilecek mi?

Masum 376. bölüm fragmanı 2 Nisan 2021 ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.