Masumiyet 5. Bölüm izle

Masumiyet 5. bölüm full izlenmek için yayında. 24 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz FOXPlay platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar’ın oynadığı Masumiyet dizisinin 5. son bölümü 24 Mart Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Masumiyet son bölüm tekrarı dizi bitiminde FOXPlay platformundan izlenebilir.

MASUMİYET SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ela ve İlker, olay yerinde yüzleşirler. Bu olay sonrasında Ela geçmişe dair hatırladıklarını kolay kolay kaldıramaz. Bir yandan İrem’in şok intiharı diğer yandan da Ela’dan gördüğü tepkiyle iyice köşeye sıkışmış durumda kalan İlker bir kez daha annesine sığınmak zorunda kalır.

Masumiyet 5. Bölüm izle

Hale, oğlunu kurtarmak adına yeni planlar yapar ve ilk iş olarak da İlker’i yurt dışına kaçırmaya kalkışır. Bahar ve Ela’nın zorbalığa karşı verdikleri sınav, İrem’in çektiği video sonrası yaşananlarla bir kez daha iyice alevlenir. Hedefteki isim yine Ela’dır.

İrem intihar sonrasında yaşananlarla beraber Hale’nin ocağına düşer ve yeni bir hamle yapmak durumunda kalır. Kızının, evliliği yüzünden sürüklendiği noktayı hazmedemeyen Harun da Bahar’la sessiz bir iş birliği içerisine girer. Bahar da, kızlar arasındaki tehlikeli düşmanlığa rağmen Harun’a güvenmekten başka çaresi bulunmamaktadır. Ela’nın kaybettiği bebeğini hatırlaması herkes için işin rengini değiştirirken, Hale’nin kaçış planı anne oğul için ya kurtuluş ya da sonun başlangıcı olacaktır.

MASUMİYET 5. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumiyet 5. Bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.