Masumiyet 6. bölüm izle!

Masumiyet 6. bölüm full izle olarak yayında. 31 Mart akşamında FOX TV’de yayınlanan Masumiyet ilk bölümünün tamamı kesintisiz tek parça halinde FOXPlay’de.

Masumiyet 6. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ile Hülya Avşar’ın oynadığı Masumiyet dizisinin son bölümünde, Ela’nın hamileliğini yeniden hatırlaması aileler içi bir felaket olacaktır. İlker de imza attığı vahşeti artık çaresizce kabullenmek durumunda kalır.

Ela’nın hamileliği ve İlker’in son durumları bir kenara işin adli boyutundan iyice korkmaya başlayan Hale oğlu için bir kez daha yeni planlar yapar. Timur’un zaafları Hale’nin en büyük silahı haline gelirken Bahar ve Timur arasındaki iplerde kopma noktasındadır.

Masumiyet 6. bölüm izle!

Kızını nihayet Ilgaz bataklığından çıkarmayı başaran Harun’un seferki hedefi de İrem’i boşanmaya ikna etmek olacaktır. Ve sonunda Harun’un istediği fırsat ayağına kadar gelir. İrem ve İlker’in şok boşanmaları Harun’un rahat bir nefes almasını sağlarken Bahar’ın en karanlık kabusu yeniden gerçek olmak üzeredir.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masumiyet (@masumiyetfox)'in paylaştığı bir gönderi

Boşanmanın acısını kaldıramayan İrem de bir kez daha Ela’yı İlker’le vurmaya kararlıdır. Yaşadıklarına rağmen, hayatına kaldığı yerden devam etmeye oldukça kararlı görünen Ela da ağır darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Ela, hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağı gerçeğiyle yüzleşmek durumundadır.

İlker de adım adım zihnindeki karanlıkla yüzleşmeye başlamıştır.

Masumiyet 6. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.