Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşam dizinin son bölümünün ekrana gelmesinin ardından yeni bölüm fragmanı arayışına girdi. Peki, Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılıyor. Başrollerinde Ezgi Mola'nın rol aldığı ve TRT 1'de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün 22 Aralık akşamı ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı.

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenen Han, Naci’ye daha da bilenir. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar. İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez.

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle

İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar. Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Geçmişte Naci’nin ona yazdığı mektupları bulması Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attıracaktır.

Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 16. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.