Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 27 Nisan 2021 Salı akşamı 31. son bölümü ile TRT 1'de ekrana gelen sevilen dizi Masumlar Apartmanı hız kesmeden devam ediyor. Gülben'in çocuk yanlarının ön plana çıkmasıyla sosyal medyada Gülben ile ilgili etkileşimler çoğaldı. Dizinin takipçileri Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı izlemek için de bu akşamdan harekete geçti.

Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan Masumalar Apartmanı 31. son bölümü ile ekrana geldi.

Esra'nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye'nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat'ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben'in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı yayın HD izle! Masumlar Apartmanı 31. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege'nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.


MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 32. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 32. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.