Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 32. bölüm full izlenmek için yayında. 4 Mayıs 2021’de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 32. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 32. son bölümünde; Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağı konusunda kararsız kalırken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet sonrasında ise çileden çıkar.

Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle

4 Mayıs Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 32. yeni bölümü Youtube platformunda izleyenler ile buluştu.

Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar.

Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle - Resim : 2

Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı 32. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.