Mateo Kovacic, Manchester City'de

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Hırvat orta saha oyuncusu Matteo Kovacic'i transfer etti. Hırvat futbolcu, yeni takımının formasını giymek için sabırsızlandığını belirterek, "Bana göre dünyanın en iyi takımı. Bu takıma katılmak her futbolcu için bir rüya. Hala öğrenmem ve geliştirmem gereken çok şey var. Guardiola'nın yönetiminde daha iyi bir futbolcu olabileceğimi biliyorum. Bu da benim için gerçekten heyecan verici" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, orta sahasını Hırvat yıldız Mateo Kovacic ile güçlendirdi. City, 29 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kovacic, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 37 maça çıkarken, 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. 2018'den bu yana Chelsea ile tüm kulvarlarda 221 maça çıkan Kovacic, 6 gol attı.

Mateo Kovacic, Manchester City'de

Mateo Kovacic, Manchester City'de ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.