Mauro Icardi ile Beşiktaş maçına çıkmanın bedeli 50 bin TL! Galatasaray resmen açıkladı: Çocuğunuzun seremonide yer alması için bu parayı ödeyeceksiniz

Galatasaray kulübü, Beşiktaş ile pazartesi günü oynanacak derbi öncesi paylaştığı bilgilendirme metninde, futbolcularla birlikte seremoniye çıkmanın ücretini duyurdu. Buna göre 6-9 yaş arasındaki erkek veya kız çocuğunun derbi maçta seremonide yer almasının bedeli 50 bin TL.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı mücadelede sadece Mauro Icardi'nin etrafında 15 çocuğun yer alması sonrası gündem seremonide futbolcuların yanında yer alma bedelinin kaç para olduğu olmuştu. Akdeniz ekibinin bu olay için 20 bin TL ücret aldığı iddia edilmişti.

GALATASARAY DA DERBİ FİYATINI AÇIKLADI

Galatasaray'ın pazartesi günü oynayacağı Beşiktaş derbisinde seremonide yer alacak çocuklar için bir başvuru mesajı paylaşıldı. Buna göre 6-9 yaş aralığında ve 70-140 cm boylarında yer alan erkek ve kız çocukları için 50 bin TL'lik ücret belirlendi.

Sarı kırmızılı takımın resmi sitesinden yapılan paylaşımda detaylar belirtilirken, başvuru linki de eklendi.

İşte Galatasaray'ın paylaşımı:

Miniklerimiz için seremoniyi bir bayram gününe dönüştürüyoruz. Sadece futbolcu abileriyle sahaya çıkmakla kalmayacaklar, unutulmaz hatıralar da biriktirecekler.

YAVRU ASLAN SEREMONİ İÇERİĞİNDE NELER VAR?

* Yavru Aslanlarımız seremonide futbolcular ve maçın hakemleriyle Galatasaray için el ele verecek, sahaya birlikte çıkacaklar.

* Bizler, yapacağımız fotoğraf çekimiyle bu unutulmaz anları onlar için kaydedeceğiz. Çekilen bu fotoğrafları, velinin mail adresine wetransfer linkiyle göndereceğiz.

* Yavru Aslanımız ve velisi sahip olacakları 2 adet maç bileti sayesinde 90 dakikayı Batı 223 Blok’ta coşkuyla takip edecekler.

* Müze ve stadyum turu ile Yavru Aslanlarımızın Sarı Kırmızı’yla olan bağı güçlenecek, yavrularımız şanlı tarihimizi yakından tanıyacak.

* Yavru Aslanımız, üzerinden çıkarmak istemeyeceği Metin Oktay forma seti hediyesine sahip olacak.

* Yavru Aslanlarımızı, günün anısına tasarladığımız hatıra biletlerle yolcu edeceğiz ve onlar da bu biletleri ileride kendi Yavru Aslanlarına göstermek için saklayacaklar.

Not: Beşiktaş maçı seremoni ve sayılan diğer içerikler için gerekli katılım ücreti 50.000 TL’dir, ücret ile içerik tek maça mahsustur ve fiyat her maç değişecektir. Yavru Aslanların seremoniye hangi oyuncuyla çıkacakları kura ile belirlenecektir. Aşağıdaki link’ten katılım koşullarını inceleyebilir ve kişisel bilgilerinizi doldurarak başvuruda bulunabilir, iyzico linkinden ücretini kredi kartı yoluyla kolaylıkla ödeyebilirsiniz.

Not 2: Beşiktaş karşılaşmasının olduğu gün stadyumumuzdaki Galatasaray Müzesi kapalı olacağından, katılımcıların bu hakkı saklı tutulacak ve müzenin açık olduğu bir başka gün haklarını kullanmaları sağlanacaktır.

Mauro Icardi ile Beşiktaş maçına çıkmanın bedeli 50 bin TL! Galatasaray resmen açıkladı: Çocuğunuzun seremonide yer alması için bu parayı ödeyeceksiniz ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.